Project Wise – Construire cladire administrativa / birouri P+4

Project Wise este o “cladire verde” de clasa A, cu destinatia de birouri si spatii multifunctionale, cu o inaltime de 46 de metrii, fiind una dintre cele mai inalte cladiri ale orasului.

Constructia are o amprenta la sol de 321 metrii patrati si o suprafata desfasurata de 4400 metrii patrati si este “invelita” de un perete cortina de tip semistructural cu deschideri de tip Senk-Klapp, geam termoizolant in 3 foi, inchideri rezistente la foc intre plansee, parasolare orizontale din aluminiu si verticale din sticla serigrafiata.

Fundatia este de tip radier general, asezata pe o perna de balast de 1m grosime si piloti de beton dispusi intr-o retea de triunghiulara. Radierul general cu placa din beton armat de 45 cm grosime si grinzi intoarse de 85, 95 si 125 cm latime si 1.10 m inaltime.

Structura de rezistenta a imobilului PROJECT WISE este de tip dual, fiind alcatuita din cadre longitudinale, cadre transversale si pereti structurali, cu stalpi si grinzi armate cu armatura rigida (BAR), diafragme din beton armat, asigurand conditiile de rezistenta si stabilitate.

Acoperisul este de tip terasa circulabila cu o suprafata de aproximativ 280 metri patrati. O importanta deosebita asupra regimului energetic de clasa A al cladirii, o are pachetul de gem termoizolant cu o grosime de 48 mm si un coeficient de transfer termic de 0,6 W/mpK.

Detalii Proiect

Data

12.01.2012 – 19.07.2013

Oras

Craiova

Tipul proiectului

Executie si amenajare

Client

RC Craiova A.S.

Galerie Proiect