Project Description

Centrul turistic pentru agrement si sport

Obiectivul este amplasat in judetul Dolj, in intravilanul comunei Carcea, strada Calea Bucuresti, zona „Cartier Blocuri Aviatori. Investitia a presupus executia urmatoarelor obiective: teren de fotbal cu gazon natural, teren sintetic multifunctional, tribune spectatori 400 locuri, doua corpuri de cladire, panou de alpinism, piste de bowling, pista de alergare cu saritura la groapa cu nisip, alei pietonale si carosabile, parcari, bazin retentie, bazin incendiu, cabina paza obiectiv.

Terenul de fotbal cu gazon natural in suprafata de 8030 mp, care dispune de sisteme de drenaj si irigatie automatizate,are in dotarte nocturna profesionala cu inaltimea de 35 metri si este inconjurat integral cu plase de protectie. Terenul sintetic este multifunctional cu destinatia fotbal, handbal si volei si are o suprafata utila de 7446 mp.

Acesta dispune de un strat absorbant de soc cu toate accesoriile necesare pentru folosire, fiind dotat cu nocturna profesionala cu inaltimea de 25 metri. Investitia a mai presupus constructia a doua corpuri de cladira, corpul A, regim de inaltime parter+1 in suprafata construita de 891 metrii patrati si Corpul B, regim de inaltime Parter, cu suprafata construita 99,91mp. Cele doua corpuri adapostesc vestiare, grupuri sanitare cu dusuri si saune, sala de forta, sala de sedinte si receptie.

Detalii Proiect

Data

23.02.2015 – 21.12.2015

Oras

Craiova

Tipul proiectului

Executare si amenajare

Client

CONSILIUL JUDETEAN DOLJ

Galerie Proiect