Amenajarea cladirii pavilion pentru sectiile aferente Spitalului „Filantropia”

Constructia este compusa din patru corpuri iar scheletul acesteia a fost ridicat in anul 1988, fiind abandonata dupa evenimentele din 1989. Lucrarile au inceput in martie 2016 si au cuprins reabilitarea si amenajata unei suprafete totala desfasurata de aproximativ 6.950 de metri patrati intr-un termen de 14 luni.

Prin tema de proiectare, s-au realizat urmatoarele: consolidarea constructiei in concordanta cu expertiza tehnica; etajarea corpului A de la S+P+1 la S+P+2; etajarea coridorului de legatura dintre corpul A si B de la S+P+1 la S+P+2; completarea etajului corpului D; realizarea unor case de lift pentru pacienti, alimente si alte necesitati; suprabetonarea planseelor terasa de la coridoarele de legatura dintre corpurile A, B si B si C; realizarea unor case de scari de acces cu regim de inaltime P+2; refacerea planseelor ale; realizarea unei copertine pe acces a ambulantelor pe latura de sud a corpului A; realizarea rampa acces demisol si copertina acces corp D.

Cladirea a fost finisata si dotata in conformitate cu ultimile standarde specifice mediului spitalicesc. La exterior s-a realizat imprejmuirea cladirii, doua porti auro si o poarta pietonala cu inchidere automata, parcari cu suprafata de 173.40 mp si alei carosabile in suprafata de 247 mp.

Detalii Proiect

Data

06.04.2016 – 24.07.2017

Oras

Craiova

Tipul proiectului

Amenajare

Client

Municipiul Craiova

Galerie Proiect